Vera Kamphorst

Happy Hashimoto

Vrouw met een missie

Als producent van grootschalige publieksevenementen zoals het Lowlands festival, 3FM’s Glazen Huis en de Wereldhavendagen liep Vera regelmatig tegen de fysieke grenzen van leven met een trage schildklier aan. Zoals zo velen had ook zij het advies gekregen te leren leven met de restklachten van een trage schildklier. Noodgedwongen verruilde zij hierdoor haar succesvolle freelance bestaan voor een parttime kantoorbaan.

Niet gelukkig met deze situatie besloot zij zich te verdiepen in haar klachten en op zoek te gaan naar oplossingen. Een eerste opleiding opende haar ogen en toonde haar dat je zelf wel degelijk invloed hebt op je restklachten. Vele specialistische opleidingen op gebied van o.a. de schildklier en het  immuunsysteem volgden en haar missie was geboren. Zij zou al deze informatie in begrijpelijke taal beschikbaar maken voor al die schildklierpatiënten in Nederland, die ondanks het slikken van schildkliermedicatie nog struggelden met restklachten.

Een aantal jaren later opende Vera de deuren van Happy Hashimoto en heeft zij als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige al meer dan 2.000 mensen met een trage schildklier geholpen de regie over de eigen gezondheid terug te nemen, de kennis over de werking van het lichaam en schildklier te vergroten en de restklachten te verminderen.

Dit doet ze via haar online lesprogramma’s in de Hashimoto Academy, via de Happy Hashimoto Podcast, haar boek “Ik heb een trage schildklier. Wat nu?” , het opleiden van andere healthprofessionals en binnenkort via haar Stichting.

Voor meer informatie over Vera:

www.hashimoto.nl
www.hashimoto.nl/over-vera
www.hashimoto.academy
www.linkedin.com/in/verakamphorst/

www.facebook.com/HappyHashimoto/
www.instagram.com/vera.kamphorst

KLEINE LETTERTJES

Disclaimer
Privacyverklaring

GEORGANISEERD DOOR: