Ruud Rotteveel

Revolutionair Gezond

Ruud Rotteveel is orthomoleculair kPNI-therapeut, gecertificeerd auto-immuun protocol (AIP) coach en OERsterk Coach. Daarnaast heeft hij verschillende ‘functional medicine’ cursussen gevolgd bij het Amerikaanse Kharrazian Institute van dr. Datis Kharrazian, wetenschapper én autoriteit op het gebied van auto-immuunziekten en Hashimoto.

De afgelopen vier jaar heeft Ruud zich gespecialiseerd in de ziekte van Hashimoto. Inmiddels heeft hij honderden mensen met Hashimoto geholpen bij het verminderen van restklachten. Dit doet hij op verschillende manieren, namelijk via:

 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, bestudeert Ruud dagelijks wetenschappelijke publicaties over Hashimoto, auto-immuunziekten en leefstijlgeneeskunde.

Verder heeft Ruud geholpen bij het ontwikkelen van de populaire OERsterk Coach opleiding van drs. Richard de Leth. Daarvoor heeft hij een groot deel van het lesmateriaal ontwikkeld. Zo is hij medeauteur van de lesboeken. Momenteel is Ruud betrokken bij de verdere ontwikkeling van de opleiding.

Kortom: Ruud geniet er enorm van om anderen over gezondheid te leren, en met name om mensen te leren wat ze zelf kunnen doen om zich beter te voelen (zodat ze de controle terug krijgen).

Neem gerust eens een kijkje op zijn website www.revolutionairgezond.nl 

KLEINE LETTERTJES

Disclaimer
Privacyverklaring

GEORGANISEERD DOOR: